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Fertilizer

수용성 해조추출물 Seaweed Extract

수용성 해조추출물 Seaweed Extract

Usage작물에 신속한 영양공급을 도우며 식물의 밸런스를 개선. 개화촉진과 착과를 개선하여 수량을 증가

ConditionPowder

Standard20kg

Origin-

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Detailed Description

Characteristic of the product

해조추출물은 중국의 황해와 보해 등지에서 자라는 오염되지 않은 갈색의 해조를 원재료로 사용한다.
이러한 갈색의 해조에는 토봉 다시마,미역,모자반,톳,감대,대황 등의 종류가 속한다.
사이토키닌,지베릴린 같은 자연적인 식물 호르몬과 다양한 자연영양소를 보유하고 있으며 구성 성분으로 아연,철 등으로 구성된 미량의 광물질과 올리고당,폴리페놀,만니톨,리그닌,단백질,아미노산,알긴산,다당류가 있으며 이 중에는 다당류 같은 탄수화물이 가장 많고 단백질 ,무기질 순으로 천연 물질을 포함하고 있다.

Seaweed extract uses raw, unpolluted brown seaweed, which grows in China's Yellow Sea and Bohai Sea.
These brown seaweeds include Tobong kelp, seaweed, maban, fusiformis, persimmon, and rhubarb.
It contains natural plant hormones such as cytokinin and gibberillin, as well as various natural nutrients.Its constituents include trace minerals consisting of zinc and iron, oligosaccharides, polyphenols, mannitol, lignin, proteins, amino acids, alginic acids, and polysaccharides. Among these, carbohydrates such as polysaccharides are the most numerous and contain natural substances in order of protein and minerals.

Purpose and method of use

작물에 신속한 영양공급을 도우며 식물의 밸런스를 개선. 개화촉진과 착과를 개선하여 수량을 증가.
엽채류는 잎을 두껍고 크게하고 균형을 이루며 작물의 영양을 균형있게 공급.
새싹의 성장 촉진 및 뿌리 활력 증가.
과일 및 과채류의 당도 증가.
세포를 자극하여 과일 크기, 착색증진과 숙기 촉진에 효과.
식물 면연력 증가

Helps nourish crops quickly and improve plant balance. Increased yield by improving flowering and fruiting.
Leafy vegetables are thick, large, balanced, and provide a balanced supply of nutrition for crops.
Promotes the growth of shoots and increases root vitality.
Increased sugar content in fruits and vegetables.
Stimulates cells to promote fruit size, pigmentation and maturation.
Increased plant moisture.

Remarks

CERES인증 제품

CERES 인증서란?
독일에서 시작된 글로벌 친환경 및 유기 환경 농업 표준마크이다. 이외에도 식품,화장품,의류 및 다양한 바이오 제품에 대한 인증도 병행한다. 현재 Quinoa,스타벅스 등 글로벌 식품업체가 획득한 인증마크로 유럽,미주 및 중국을 포함한 아시아 각국에서 통용되고 있는 표준인증이다.

CERES certified products

What is a CERES certificate?
It is a global green and organic agricultural standard mark originated in Germany. In addition, certification for food, cosmetics, clothing, and various bio products is also performed. It is a certification mark acquired by global food companies such as Quinoa and Starbucks, and is a standard certification that is widely used in Asian countries including Europe, America, and China.